Αρχική Σελίδα

Zhangjiagang Aier Environmental Protection Engineering Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

Κίνα Zhangjiagang Aier Environmental Protection Engineering Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η Co. Engeering προστασίας του περιβάλλοντος Aier Zhangjiagang, ΕΠΕ είναι όχι μόνο κατασκευαστική εταιρεία εξοπλισμού προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και ανάδοχοι ενός περιεκτικοί του περιβάλλοντος προστασίας προγράμματος, οι οποίοι συνδύασαν την υπηρεσία της τεχνικής ανάπτυξης και productdesign, της κατασκευής εξοπλισμού, της κατασκευής και της εγκατάστασης, πωλήσεις προϊόντων και μετά από την πώληση. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2005, διοργανώνει τυποποιημένο εργαστήριο 10.000 ㎡, σύγχρονα officebuilding και 40 εκατομμύριο πάγια ενεργητικά. Έχουμε σχεδόν 100 υπαλλήλους, ενώ το τεχνικό προσωπικό της αναλογίας προσωπικού επιχείρησης είναι 35%.


Η επιχείρηση επιβάλλει αυστηρά το ποιοτικό σύστημα ISO9001 και εισαγωγή του προηγμένου συστήματος διαχείρισης στη σύγχρονη διαχείριση πληροφοριών μέσων στις πωλήσεις, την παραγωγή, τους προμηθευτές και τους πελάτες και άλλες πτυχές. Επιτυγχάνουμε μια χωρίς χαρτί παραγωγή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της παραγωγής με τη χρησιμοποίηση των ομόλογων στοιχείων.


Η επιχείρηση έχει την επιχείρηση υψηλής και νέας τεχνολογίας και διάφορες εθνικές τεχνολογίες διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Η επιχείρηση συνεργάζεται με τη δύναμη των εσωτερικών και ξένων περιβαλλοντικών επιχειρήσεων, και εισάγει zeolite τον εμπλουτισμό στροφέων, RTO, RCO και άλλες τεχνολογίες έχει αναπτύξει ένα techonology «πλάσματος + Photocatalytic» μαζί με τα πανεπιστήμια. έχει αναπτύξει τον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογικό συλλέκτη σκόνης τσαντών τύπων πτυχών, ο οποίος είναι καλά η indomestic ηλεκτρική ενέργεια, το τσιμέντο, το ηλεκτρολυτικές αργίλιο και οι χαλυβουργίες. Συνεργαζόμαστε με την Ιαπωνία Nittetsu MiningCo., ΕΠΕ, αναπτυγμένος συμπυκνωμένος συλλέκτης σκόνης πιάτων για τη λαστιχένια βιομηχανία, η οποία μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της υψηλής υγρασίας, του υψηλού ιξώδους και των υψηλών εκπομπών. Το σχέδιό μας είναι σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη, εμείς που κάνουμε το σχέδιο επεξεργασίας σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη, μέχρι τώρα, εμείς έχει παράσχει στους πελάτες περισσότερα από 300 σύνολα προγραμμάτων ελέγχου σκόνης και Ποε, που καλύπτουν το λάστιχο, τη χημική ουσία, το πετρέλαιο, το χρώμα, το μέταλλο, την ιατρική, την ηλεκτρική ενέργεια, τους καπνούς συγκόλλησης, τις αεροπορικές μεταφορές, τη ναυπηγική και άλλες βιομηχανίες.


Η επιχείρηση έχει εμμείνει πάντα στις επιχειρηματικές τιμές «του επαγγελματία, ποιότητα, υπηρεσία», εμμένοντας πάντα στην αρχή εργασίας «από την ποιότητα, που καινοτομεί από την τεχνολογία, που αναπτύσσεται από την υψηλή αποδοτικότητα, εμπορικός από την αξιοπιστία». Έτσι κερδίσαμε την εύνοια και την υποστήριξη γρήγορα από πολυάριθμες παγκόσμιες τοπ 500 επιχειρήσεις.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2005-Co. εφαρμοσμένης μηχανικής προστασίας του περιβάλλοντος Aier Zhangjiagang, ΕΠΕ που καθιερώνεται

 

2005~2008- Κασέτα φίλτρων

 

2009~2011- Κασέτα φίλτρων Συλλέκτης σκόνης

 

2011~2015- Σύστημα ελέγχου σκόνης Κασέτα φίλτρων

 

2015~2020- Σύστημα ελέγχου σκόνης Σύστημα ελέγχου Ποε Κασέτα φίλτρων

Κίνα Zhangjiagang Aier Environmental Protection Engineering Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Zhangjiagang Aier Environmental Protection Engineering Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Zhangjiagang Aier Environmental Protection Engineering Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Zhangjiagang Aier Environmental Protection Engineering Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Αέρας

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200

Ετήσιες πωλήσεις : 9000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 20% - 30%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Zhangjiagang Aier Environmental Protection Engineering Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Zhangjiagang Aier Environmental Protection Engineering Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!